U bevindt zich hier: Ophangsystemen
terug naar: Lijstenmakerij
Algemeen:

Zoeken naar:

Ophangsystemen van eenvoudig tot design.

Van een simpele rail tot ophanging met verlichting


Indien u geen overbodige gaatjes in uw wand wilt hebben is een ophangsysteem een goede oplossing. Wij zijn specialist in ophangsystemen en bieden u hierin een zeer ruime keus. Als dealer van Artiteq hebben wij van dit bekende merk vrijwel alles op voorraad. Hierbij kunt U denken aan diverse rails voor aan de wand of tegen het plafond in o.a. naturel wit, zwart of aluminiumkleurig. Er is een keur aan ophangkoorden en haken waaruit U kunt kiezen. Wij verkopen al een complete click-railset vanaf € 19,50. Ook verkopen wij alle bijbehorende zaken los/per stuk om Uw ophangsysteem naar wens uit te breiden. Dus; heeft u een extra lijn nodig? Geen probleem. Als U op de foto's rechts klikt en daarna doorklikt krijgt U grote afbeeldingen met nog meer technische details te zien.

Speciaal voor bedrijven : handige ophangsystemen voor verwerking in een systeemplafond, verkrijgbaar in zwart en wit.

De combirail van Artiteq

De combirail: state-of-the-art led techniek.


Systeemgekoppelde spotjes: de combirail van Artiteq.

Vrij exclusief zijn spotjes in de rail ingebouwd die u op het kunstwerk kunt richten teneinde het werk optimaal uit te lichten. Hiervan hebben wij een uitgebreide demonstratiewand.

Niet zo handig met de boor en/of geen tijd?
Heeft U geen tijd om de rails op te hangen? Wij werken samen met een vakkundig en betrouwbaar installatiebedrijf en komen bij U thuis of in uw bedrijf om de ophangsystemen ter plekke monteren. Vraag vrijblijvend een offerte.

Kunstuitleen Noordwest Veluwe - Bezoekadres (alleen op afspraak): Dokter Holtropstraat 169-A, Ermelo - Telefoon: 0341-562769 -
E-mail:
info@kunstuitleennoordwestveluwe.nl
Administratie (alleen op afspraak of voor post verzending): Kunstuitleen Midden Nederland - Krachtenveld 52, 3893CD, Zeewolde - Telefoon: 036-5226632
Openingstijden:
klik hier voor de actuele openingstijden.