U bevindt zich hier: Lijstenmakerij
terug naar: Startpagina
Verder naar: Passe-partouts Glassoorten Ophangsystemen Schilderijrestauratie
Algemeen:

Zoeken naar:

Inlijst-service voor leden Kunstuitleen

Bij ons kunt U nu bijna alles in laten lijsten....

Afbeelding: Inlijstservice bij Kunstuitleen Noordwest Veluwe: - Met een ruime keus in lijstprofielen, passepartouts en diverse glassoorten kunnen wij al uw inlijstwerk vakkundig verzorgen.

De lijstenmakerij voor Ermelo en omgeving


Kunstuitleen Noordwest Veluwe heeft tegenwoordig ook een inlijstservice. Het is een servicepunt voor het uitzoeken en adviseren van inlijstingen. Het inlijstwerk zelf zal door de vestiging van Kunst en Lijsten in Zeewolde uitgevoerd worden. Daar bevindt zich een ruim gesorteerde kwaliteitslijstenmakerij, waar ze werkelijk alles op een originele en passende wijze, op maat, kunnen inlijsten. Zo blijft alles in vertrouwde handen en kunt u rekenen op een mooi resultaat.

U vindt in de Lijstenmakerij een ruim assortiment van honderden voorbeeldlijsten waaruit U kunt kiezen. Hiermee biedt Inlijst-service / Lijstenmakerij Ermelo U de mogelijkheid altijd iets passends te vinden. De collectie is samengesteld uit lijsten van o.a. Bowart, Larson-Juhl, Spagl en Vadia. Van elke leverancier hebben wij de mooiste exemplaren uitgezocht. De collectie is dus met recht bijzonder te noemen en deze varieert van modern tot klassiek en van eenvoudig tot de uiterst exclusief over de hoek afgewerkte atelierlijsten van Gebr. Jennissen/GJB. Ook leveren wij de bekende Barth wissellijsten. Deze hoogwaardige kwaliteitswissellijsten zijn vooral interessant voor (amateur)kunstenaars.
Daarnaast hebben we een groot assortiment zuurvrij passepartoutkarton op voorraad en kunt U kiezen uit verschillende glassoorten en zijn wij specialist in ophangsystemen.

Hierdoor kunnen wij echt bijna alles voor U inlijsten. Daarbij kunt U denken aan zeefdrukken, aquarellen, schilderijen, foto's, geboortekaartjes, borduurwerken, spiegels, maar ook babykleertjes, voetbalshirts, stropdassen, tegeltjes, batiks, glas in lood etc. U heeft het; wij lijsten het in !!

Het spreekt vanzelf dat U bij het uitzoeken van een inlijsting deskundig advies krijgt. Wij helpen U bij Uw keuze, zodat er een mooie combinatie ontstaat, die zowel goed bij het in te lijsten werk als bij Uw interieur past. U kunt dan nog jaren van genieten van het eindresultaat.

Naast dit alles hebben wij een ook eigen restaurator voor het reinigen en restaureren van schilderijen.

Afbeelding: Inlijst-service bij de Kunstuitleen in Ermelo. - U vindt bij ons een ruime sortering lijstprofielen waarmee wij Uw inlijsting compleet naar wens kunnen maken. Al het werk wordt met zorg, in eigen beheer, uitgevoerd


Kunstuitleen Noordwest Veluwe - Bezoekadres (alleen op afspraak): Dokter Holtropstraat 169-A, Ermelo - Telefoon: 0341-562769 -
E-mail:
info@kunstuitleennoordwestveluwe.nl
Administratie (alleen op afspraak of voor post verzending): Kunstuitleen Midden Nederland - Krachtenveld 52, 3893CD, Zeewolde - Telefoon: 036-5226632
Openingstijden:
klik hier voor de actuele openingstijden.