U bevindt zich hier: Lichtplan en Lichtadvies
terug naar: Interieur- en Lichtadvies
Algemeen:

Zoeken naar:

Lichtplan en Lichtadvies

LICHT EN VERLICHTING: BEPALEND VOOR DE BELEVING


Interieur en Licht
maakt lichtplannen en geeft lichtadviezen aan particulier en bedrijf. In de wandelgangen hoor je vaak dat het uitzoeken van de verlichting vaak het moeilijkste gevonden wordt. Waarom is dit nu zo belangrijk. Zonder licht is er geen leven, bestaat er geen kleur. Licht is de vierde dimensie van de architectuur. Als het licht op een goede manier gebruikt is, schept licht sfeer en kleur en biedt het veiligheid en vertrouwen . Een goed lichtplan zorgt voor de juiste verlichting op de juiste plek rekening houdend met het gebruik van de ruimte. Niet alleen is een goede verlichting van belang voor de binnenruimte , maar ook voor de buitenruimte zoals bijv. het aanlichten van gevels en de tuin.Bent u bezig met een compleet nieuw pand dan is het raadzaam om in de ontwerpfase al een basis verlichtingsplan te maken zodat daar met het het aanleggen van de leidingen en stopcontacten rekening gehouden kan worden. Dan hoeft er achteraf niet meer gefreesd te worden.

In een eerste gesprek worden de wensen doorgesproken en het bijbehorende budget. Op basis hiervan wordt een lichtplan gemaakt met de bijbehorende armaturen. Eventueel kan er een 3 D- visualisatie gemaakt worden met een complete lichtberekening. Interieur en Licht is een onafhankelijk lichtadviseur en kan met u naar iedere lichtleverancier. Dat scheelt u heel veel tijd en energie.

LED, HALOGEEN OF TOCH DE SPAARLAMP?


Door de stormachtige ontwikkeling die de ledverlichting heeft doorgemaakt, is het ingewikkeld geworden om de juiste lichtbron te kiezen. Er gaan vaak wilde verhalen rond . Interieur en Licht kan hierbij helpen. Door parate kennis van de allernieuwste ontwikkelingen wordt u van een deskundig advies voorzien.

Anneke Bulstra LR SOR www.interieur-en-licht.nl Tel.nr.: 036-5221111.


Kunstuitleen Noordwest Veluwe - Bezoekadres (alleen op afspraak): Dokter Holtropstraat 169-A, Ermelo - Telefoon: 0341-562769 -
E-mail:
info@kunstuitleennoordwestveluwe.nl
Administratie (alleen op afspraak of voor post verzending): Kunstuitleen Midden Nederland - Krachtenveld 52, 3893CD, Zeewolde - Telefoon: 036-5226632
Openingstijden:
klik hier voor de actuele openingstijden.