ACTUELE NIEUWSBERICHTEN

Onze nieuwe plek: Dokter Holtropstraat 169-A. Hier kunt u ons na 1 september weer op afspraak bezoeken.


* OPEN HUIS ZATERDAG 1 OKTOBER
Na bijna 5 jaar in De Dialoog is Kunstuitleen Noordwest Veluwe verhuisd naar de Dokter Holtropstraat 169-A. Om kennis te maken met de Kunstuitleen of voor leden die nog niet langs geweest zijn houden we zaterdag 1 oktober een Open Huis tussen 12 en 17 uur.

* OPENING OP AFSPRAAK NAJAAR/WINTER 2022
Sinds begin september ziin we weer zijn we weer geopend op afspraak.

U kunt voor het maken van een afspraak bellen op werkdagen (maandag t/m vrijdag) tussen 10.00 en 16.00 uur met 0341-562769.
Meer informatie over het afsprakensysteem kunt u lezen op de homepage.

BEZOEKEN EN BEREIKBAARHEID:

"Strange Birds" van Jacqueline Schäfer: Deze kleurrijke objecten komen niet in de verhuurcollectie, maar zijn voor de liefhebbers wel gewoon te koop via de Galerie van de Kunstuitleen.


Routeplanner

Als U hier klikt komt U op een interactieve kaart van Google Maps en kunt U gemakkelijk Uw route naar onze Kunstuitleen bepalen. Wij zijn op afspraak te bezoeken.

Opbellen
Telefonisch zijn we te bereiken via 0341-562769. Vaak wordt u meteen te woord gestaan. Krijgt u een voicemail; laat dan svp even een bericht achter.

Verder is de centrale administratie (Kunstuitleen Midden Nederland) op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur meestal telefonisch bereikbaar via 036-5226632.
We zijn niet altijd continue bereikbaar vanwege afspraken of werk in de andere vestigingen in Zeewolde en Deventer. Mocht er een keer niemand aanwezig zijn, dan kunt U op de voice-mail een bericht inspreken en wordt U meestal nog dezelfde dag teruggebeld.

E-mail
Natuurlijk kunt U ons ook mailen. Het mail-adres is info@kunstuitleennoordwestveluwe.nl . Wij beantwoorden mail meestal de volgende werkdag, soms sneller.

* KUNSTUITLEEN NOORDWEST VELUWE OP FACEBOOK

Kunstuitleen Noordwest Veluwe op Facebook: Klik op het Facebook-logo en bekijk en "like" onze pagina.


Sinds een aantal jaren zijn we als Kunstuitleen actief op Facebook. Op onze Facebook pagina vindt U altijd de laatste nieuwtjes. Belangrijke zaken als afwijkende openingstijden en exposities blijven we ook gewoon op de site vermelden. De dagelijkse nieuwtjes als nieuwe kunstwerken in de collectie of interessante artikelen in bladen en tips over kunstmanifestaties staan tegenwoordig op onze facebookpagina. (Klik hier.)

* KUNSTUITLEEN NOORDWEST VELUWE OP TWITTER

Kunstuitleen Noordwest Veluwe op Twitter: Klik op het logo en daarna op de knop "volgen" op ons account.


Naast Facebook is de Kunstuitleen ook te vinden op Twitter. Op ons Twitter-account vindt U altijd de laatste nieuwtjes of verwijzingen naar de site en de Facebookpagina. Verder tonen we regelmatig mooi of nieuw werk uit de kunstcollectie en plaatsen we geregeld leuke linkjes of retweets van anderen. Klik hier om naar ons Twitter-account te gaan.


Kunstuitleen Noordwest Veluwe - Bezoekadres (alleen op afspraak): Dokter Holtropstraat 169-A, Ermelo - Telefoon: 0341-562769 -
E-mail:
info@kunstuitleennoordwestveluwe.nl
Administratie (alleen op afspraak of voor post verzending): Kunstuitleen Midden Nederland - Krachtenveld 52, 3893CD, Zeewolde - Telefoon: 036-5226632
Openingstijden:
klik hier voor de actuele openingstijden.